Monday, March 23, 2009

KT

Salam semua..

Aku terpaksa buat posting ni untuk "clear the air".. Ni semua kerenah Fazie lah, pompuan yg masih belum berinsuran mulut. Aku kemarin memang bertubu tubi lah dikenakan soalan untuk nak mengetahui siapa itu Kuda Tua. Nampak gaya dia masih tak puas hati dan membuat telahan sendiri. OWN, mintak maaf kerana nama OWN di drag masuk dalam benda ni.

Fazie, u ni walaupun I dah bersumpah masih lagi nak dok tuduh org tu org ni. Tak baik tu. Pasai tak kena orang. Kalau betui tak pa jugak. Buta je u dok mengata kat OWN camtu. Terkezut OWN. Dia guna nama tu unuk buat artikel, bukannya untuk komen mengutuk org. Apa lah yang mu dapat kalau tau siapa dia? Kepuasan ka? Rasa pandai ka dengan menuduh org tu org ni? Jangan lah nak dok adakan benda yg tak dak..BERDOSA!!

Aku nak leave it to Kuda Tua sendiri untuk memperkenalkan diri dia. Kalau dia rasa tak mau, nasib lah. Aku tak leh nak buat apa2. Aku ni moderator je. Dah aku minta kawan2 buat artikel, depa pun buat dan minta dirahsiakan, aku hormat decision depa. Jangan Mare...

OWN..sekali lagi saya mintak ampun dan maaf di atas "KEJELABASAN" mulut Fazie ni.. Tak dak border mulut dia..Kalu tengok gambaq kenduri tu pun, mana ada dia senyum..Kan?

Aku jugak dituduh selalu cover atau setuju ngan apa yang Koden kata, dan in the eyes of Fazie, itu tak betui. Dan dia siap bagi warning semalam pada kawan2 lain agar ajangan kutuk Koden depan aku, nanti aku sampaikan..Hahahaha..aku cabar depa suruh buka topik kutukan Koden, tapi tak dak sorang pun yg buka. Kalu kena ngan tajuk, aku boleh kutuk dia punya. Tapi kalau dah tak dak benda..NO CASE lah sis..

Mazlee pun suspect KT ni sebagai quite close sebab spell nama dia ngan betul. Tapi masih tak leh nak pin point. Ni lah serba sedikit biografi KT :

SEX : Male
SCHOOL : SATS / SMJ
AGE : 50 THIS YEAR
ADDRESS : W.MALAYSIA
WIFE : 1 ONLY
KIDS : A FEW
G/FRIENDS : NOT THAT I KNOW OF
HOBBIES : ALMOST LIKE MINE

Hahaha..good enuff for u guys...

WASSALAM

4 comments:

KODEN said...

Salam,

Amboi Dz dah bagi siap dgn biodata si Kuda Tua tu. Aku rasa tak cukup lagi kot. Maybe it'll be clearer if you can provide "vital statistic" dia sama. Pungkok berapa inci, perot berapa inci n dada pula berapa inci. Mungkin bila hang boh yg tu baru depa kenai KT tu.
Personally, aku tak kisah sangat kat KT ni is rather general in his "tibai". Once dia start sebut nama n tibai ikut sedap n unkit tok nenek..., aku pun nak tumpang sekaki tere mangkok ni.
But for now, I'm ok with this mangkok.
Tapi dok pikiaq juga..., sapa mangkok ni haa?

Wassallam.

CIOW

KODEN

Anonymous said...

TOK PENGULUUU U MEMANG TAK SAYANGGG MULUT PUNYAA...U NGAN FAZIE 2 KALI 5 LA GAKKK...

CUMAAA U LEBIHHH SIKITTT PASAI MAMAK KODENN TUUU DAH KASI U TELANN TAIRUUU...MASAMMMM..

TUU MULUTT U SIKITT CELUPAQ PADA MULUTTT FAZIEEE...HAHAHA!!!!!!

madud said...

Hang tengok Kuda Tua? Ni punca semua dari hang lah. hahahaha. aku pun dah naik geram dah. hehehehe. Sapa laa Kuda Tua ni? Budak SATS? And SMJ? Sampai form brapa di SMJ? hehehehehe...Lantak pi laa kat hang, terpulang lah kat hang, aku takot saja nanti ada yang "heart failure", macam Siti Tanjung Perak kata. SUbhaa naAllah..

darah59 said...

Anonymous tu, tak yah lah nak celoteh panjang..Dari tulisan u pung I nampak ayaq lioq bersemburan....Tak dak guard kut...