Monday, September 14, 2009

KIAMBANG BERTAUT

Assalamualaikum...

Ada jemputan dari Koden yang mewakili AJK ALUMRA. Kalu terasa ingin tahu ngan lebih lanjut dan aku berharap sangat agar hampa amik tahu ngan lebih lanjut lagi dari Koden sendiri atau pun baca komen yang dia masukkan dalan tajuk VICE VERSA.


Majlis Hari Raya Kiambang Bertaut
Tarikh : 3hb. Okt.2009
Waktu : 8 malam
Tempat : Kelab Shah Alam Selangor
Yuran : RM30 (sorang). Kehadiran suami/isteri amatlah dialu-alukan.


Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin.

VICE VERSA


Assalamualaikum...

PAgi ni bangun lewat sikit. Lepas Subuh sudah sambung sampai kul 9 baru bangun daaa... Tau sajalah kepala ghaplah nih. Duit dari langit tak turun2 lagi. Raya dah dekat. Along dah dok ketuk pintu..Tunggu cat merah je depa belum simbah..hehehehe..Sabar....

Aku terima satu msg dari kawan aku pagi nih dan aku rasa tak salah kalau aku masukkan disini...

"Assalamualaikum. Aku buka dan baca darah59 setiap hari hari kerja tak leh pagi, petang(aku hanya guna komputer ofis dan tentunya banyak syarat) dan aku seronok apa yang kawan tulis dan komen. Tapi hari ni aku SANGAT tersentuh bila baca KELAS GITU. Sesungguhnya aku tak pernah nak menjauhkan diri lebih2 lagi merajuk atau belot atau meruntuhkan apa saja benda baik yang sama sama kita mulakan 3/4 tahun lepas. Kalau aku dah dianggap curang aku minta maaflah di bulan Ramadhan yang mulia ini."

"Camtu je lah nak dapatkan respon dari hang..." Jawab aku.

"Orang tua yang jiwanya bersih mudah terusik. Hahahaha" Kata dia..

"VICE VERSA..." Jawab aku lagi..

Takat tu jelah sms aku pi mai ngan dia.

Well maybe dengan penjelasan diatas maka boleh lah kut kita isytiharkan bahawasanya yang kena jemput pi lah. Yang tak kena dok diam2 sudah..hahahaha..

WASSALAM