Monday, March 23, 2009

GAMBAQ LAMA


Salam semua...

Ain ada hantaq ambaq diatas ni, katanya ambik kat Qrts Hospital. Dia tak ingat semua nama. Tapi kalau ada sapa yg boleh bai semua nama depa ni dia appreciate sangat lah..

Aku kenai kebanyakkan except 3. Yg dok sebelah Ta, yg dok sebelah Goot Yee dan yg dok antara Goot Yee ngan Hasni. Sapa ha depa tu..Lupa. Yg jantan tu Zul ngan sapa lagi sorang..Yg putih tu aku lupa nama dia, tapi aku ingat dia.

Busuk2 pun gambaq ni dah 30 tahun mungkin...?

Thank you so much Ain..Boleh masuk arkib negara ni. Tapi kita akan masukkan dalam arkib 59ers..

WASSALAM

5 comments:

KODEN said...

Salam,

Best nya Ain boleh dok bok kluaq balik gambaq lama2.
Dz ni memang otak dia ada sikit bionic la. Hat nu, hat ni dia boleh telupa. Tapi yg sorang tu kalau hangpa curi spek dia pun dia nampak clear....... GOOT YEE! Dua2 minah yg kepit Goot Yee tu, aku pun tak ingat.
Tapi at least the 2nd guy yg hang tak ingat nama tu is Mokhtar. Yg duduk sebelah Ta tu, if I'm not mistaken is Norlida kot. Ni gang naik bas Kodiang.
Haaaa!!!! Hat sebelah Norlida tu pun aku ingat juga nama dia. Tapi sory la gang, aku nak sebut nama dia pun dok takut sampai la.
CENGE....!
Aku dok pikiaq parti apa la yg depa p kat Qtrs Hospital tu. N rumah sapa ha?

Wassallam.

CIOW.

KODEN.

Anonymous said...

BERDIRI
LEFT. MOKTAR,......,GUKYEE,......,HANIM,NORAINI,ZUL.
DUDUK.
RIGHT.
AIN.TA.NORLIDA N FARIZAT

FAZIE

ain said...

assalamualaikum

tq semua..i pun sama yg 2 org sebelah goot yee tu tak ingat nama...ni rumah that girl yg dok antara goot yee n hasni rasanyala....maybe Ta or gah ingat kut sapa depa n apa we all buat kat qrts klinik jitra tu with our handsome bodyguards!!

Anonymous said...

salam.yg dok antara goot yee dan hasni tu ialah nor asma.yg kecik putih tu.yg pakai spek bulat tu noraini kwan baik dgn ta.lama x menyampuk,sibuk dgn anak2 blik cuti,kenduri,ank saudara meninggal etc.

Kuda Tua said...

Artikel 8

CINTA, KASIH, SAYANG

Kebelakangan ini, dgn penglibatan ana menyumbang artikel, tanpa disedari telah berlaku sedikit perubahan pada diri ana. Perubahan yg ana kurang bangga.
Rupa-rupanya dari kaca mata orang2 yg tercinta di sekeliling ana, semakin banyak masa dan tumpuan ana telah ana juruskan ke Kg. siber kita yg tersayang ini.
Adakah ini yg ana nak? Bercelaru juga ana nak membuat congakkan. Tapi yg pastinya, hati ana teramat tersentuh dgn komen ini. Hanya orang yg menyayangi sahaja yg bermaya menegur. Jika orang yg TIDAK disayangi pasti tidak akan menyibuk-yibuk nak menegur. Amat munasabah kan?
Diringkaskan cerita, setelah berbincang dan berterima kasih kpd teguran, ana akan terus menyumbang kepada Darah59 ini.Semuanya kerana kasih ana kepada Kg. siber yg satu ini pun tak kurang hebatnya.
Atas rasa cinta, kasih dan sayang ini lah, ana tergerak utk menulis artikel ini.
Setelah 2-3 hari poster 06-06-09 disiarkan, diikuti dgn poster susulan diutarakan, ana lihat soalan dan sambutan kepada tujuan murni Tok Penghulu kita amat sejuk sekali. Ana tahu dan "tabik" kepada Dz dan beberapa orang lagi yg menjadi NADI aktiviti kita. Atas kesedaran ini lah yg ana terkilan dgn respon bro/sis sekelian kepada perancangan 06-06-09 ini.
Jadi ana ingin terus "straight to the point". Adakah kita masih bermminat untuk mengadakan perjumpaan JUBLI EMAS umur kita ini pada 06-06-09?