Tuesday, August 4, 2009

AL-FATIHAH

Assalamualaikum semua...

Al Fatihah....Ustaz Zaki, Taman PKNK Alor Setar,telah pulang ke rahmatullah pagi tadi. Setakat ini sahaja content message ayng aku terima dari Kamal tadi. Mengikut Kamal, Ustaz Zaki ni mengajar kita dahulu. aku pun dah tak pasti yang mana satu Ustaz ni. Maklum lah dah 30 tahun lebih dah..Semoga rohnya dicucuri rahmat..Al Fatihah..

Ada komen yang tak berapa suka isu politik di bincangkan dalam blog kita nie. Yang sebenaqnya politik ngan kehidupan harian kita ni tak boleh lari sebenaqnya. Aku memaparkan kisah seharian yang terjadi dalm negara kita yang membabitkan kita semua. Alahai..sembang kedai kopi..Kg siber kita nie pun kira cam kedai kopi alam siber lah nie..Semua tajuk kita sembang. Tak dak yang specific. Pandangan semua di alu alukan. Jangan risau, blog ni tak tukaq "GENRE" dia. Dia akan sentiasa jadi macam sediakala. Topik caca merba semua boleh kita bincangkan..Teh Tarik kurang manis satu....

Penyakit yang Koden shout dalam shoutbox tu yang sebenaqnya dah lama lekat kat Madud nie..Dia kira macam carrier lah. M4NJ4. Kira dia dah baik dan segaq elok dah tu kalau dah boleh balun sampai 18 lagu di Karaoke kat Bengkel dia tuh. Mungkin sakit tekak pulak lah lepas nie..

Ada satu link kat bawah ni yang boleh bawa hampa melawat ke beberapa site seperti Eiffel Tower..siap ngan sound sekali..Klik lah dan find out for yourself.

WASSALAM