Friday, February 20, 2009

LESING...



Salam..

Sembahyang pung tak senang lah pikiaq kan kutu2 yg dok shout tu.. Meriah sungguh. Hawaq ngan kawaq pun dah keluaq dah..Itulah kemesraan nama nya...Nama timang timangan lah bagi depa dua ni..Nama manja...Macam adik beradik..Jgn risau bagi kawan2 yg lain..Memang biasa depa ni camni, cuma ni kali pertama dalam blog lah...N.A.T.O..No Action Talk Only...

Bila dah nak berjumpa dan bersemuka susah sangat, sibuk sangat, ni lah laman kita. Kata pi lah apa oun as long as jgn maki hamun dah la. Lagi pun aku tak risau sangat benda tu, kita dah mature sangat dah untuk ambik hati perkara cam ni, tapi sekiranya ada jugak aku akan pastikan dia tak memudaratkan lah. Aku delete komen yg aku tak berkenan.

Sedapnya Dik D kata aku pandai cover line..Line apa yang aku dok cover pulak? Aku ni kan moderator, dok tengah tengah, tetapi sifat hipokrit aku tu akan keluaq juga kadang2..hehehe. Tak malu aku nak ngaku actually.

Enjoy the short movie guys...

2 comments:

madud said...

Hang ada skit2 hipokrit ka? Time bila dia kluark tu?

darah59 said...

Bila bercakap ngan hang keluaq lah sikit kadang2...Kadang..kadang..