Wednesday, February 18, 2009

SALAM

Salam sejahtera..

Ada baca berita ka ini hari? Talcum powder boleh menyebabkan kanser ovari. Makanya, SM Mohd Idris dari Persatuan Pengguna Pulau Pinang mengesyorkan agar "BEDAK SEJUK" di gunakan sebagai pengganti talcum powder...Ini satu peluang untuk kita terokai. Buka kilang bedak sejuk. Baru best kan? Sila baca kat SINI. Dia siap cerita tentang studay yang telah dijalankan dan sebagainya lah. Kita ni dok guna talcum powder ni sejak masih bayi lagi kan? Umoq pun dah setengah abad la nie. Apa nak buat, kajian depa lambat sangat. Walau camanapun, pakat2 lah pikiaq camana kita nak memertabatkan bedak sejuk....Cap 59.

HILMI MALIK...Ini lah hamba Allah yg dikatakan ex boyfren Eli Wong.. Dia jugak lah yg polis dok cari katanya. Tapi yang bestnya, Azmin Ali kata dia ni memang ahli PKR...Tapi ini cuma spekulasi saja no...Tak dak kesahihan lagi..Aku terbaca SINI.

Tadi Talib ngan bini dia singgah kat SP on the way back to Jitra from Penang. Sempat jumpa dan sembang2 kat kedai mamak. Rohita pun singgah jugak, balik dari Penang jugak. Ta adalah memperkatakan sesuatu tentang Koden, tapi aku tak sampai hati nak boh kat sini. Koden..sorry lah. Hahahaha..Aku sedih gak dengaq.

WASSALAM

4 comments:

Anonymous said...

Salam,

Aik??? Apa pula cerita sedih pasai aku ni?
Kalau ada cerita sedih pun,cerita Dek D tak respon nak belanja teh tarik saja kot.

Ni dok pikiaq sampai nak cayaq tapi tak terlitaih apa cerita sedih lain.

Wassallam.

CIOW

KODEN

madud said...

adoii! apa ni plak? lepas satu, satu! kalau hang tak mau crita kat public.. tok sah laa dok boh kat blog hang langsung. jadi satu misteri plaks. hang patutnya tanya direct kat koden, kan koden kan?
hang saja nak bagi kami suspeng saja kot,.ampeh hang dzamri, heheheeh. idea aku soh buku2 adventure hang di kedai2 mamak ok tak?

darah59 said...

Actually aku tak nak kata ni kat hang dud..Tapi terpaksa aku kata gak. "Aku punya pasai lah nak boh cerita apa pung"..hahahha..Jgn marah. Idea hang pasai buku adventure tu memang buat aku teruja. Sebab aku tak pernah terpikiaq langsung pasai tu.

madud said...

The Unofficial GUIDE to the best Mamak Food of North MALAYSIA ka,, Northen Peninsula kaa, what ever, kalau laku, ingat2 la kawang2, hehehe bley boh laa katun skit2, eh sapa dia tu kawan yg lukis kartun tu, bley bagi kontek no kaa?