Tuesday, February 17, 2009

KEDAH MENANG LAGI..

Assalamualaikum...Salam sejahtera semua..

La nie dah kul 10:26pm, mengikut jam kat fon aku. Aku dok dengaq radio live, Kedah lawan KM Naza. Kedah leading 2-1 la nie. Gang kat rumah aku pun dok main bola ngan play station depa.

Terdengaq cerita salah sorang sahabat kita jugak lah, selalu kebas kebas hujung jari dia. Tak tau lah samada doktor ka atau dukun ka, sudah bagi petua kat dia agar petik gitar untuk menghilangkan rasa kebas tu. Aku dengaq dia pun dah beli gitar elektrik siap ngan Amp nya sekali. Awat lah sampai beli gitar karan utk nak petik2 saja. Pada aku baik beli gitar kapok yg ternyata talinya lebih keras lagi dan better utk physio kan? Biaq pi ke depa lah no!!! Baru aku SMS dia bertanya habaq berapa lagu dah yang dia boleh main? Katanya dia petik2 saja. Buta muzik jugak nampak gaya. Apa pun, semoga cepat sembuh dan cepat pulak belajaq muzik agar petikan dirumah tu tak menyakitkan telinga ahli keluarga semua.

Oh ya... Zul abang Pak 'At dah pulang ke rahmatullah 2 minggu sudah. Aku pun dapat tau dari Zaini. Pas tu baru Pak 'At cita. He's been fighting cancer for quite sometime it seems..Al Fatihah.

Game Kedah pun dah tamat. Kedudukan tak berubah seperti yang aku cakap tadi..2-1. Menang 3x berturut turut. Syabas...

Mungkin Madud nak buka cita yg terjadi kat Chegaq pulak kut? Cerita ni pun dah jadi teater klasik jugak, sebab dah lama. masih black and white masa tu..hahahaha. Tak payah lah kut Madud, biaq dia berkuboq kat situ je lah. Nanti ada kutu dok provoke lagi, silap2 boleh kacau dunia nanti...

2 comments:

madud said...

INnaa Lillaa hi waa innaa illaa hii roo jii uunnnn,. takziah pada Pak Ard seluruh keluarga.

madud said...

chergark? tempat peberet aku lawan arus sungai.... len crita tak dak..ooo.. ada.. aku beyakk dlm ayark... hehehehe