Wednesday, January 21, 2009

SMS OWN...

Assalamualaikum......

Salam Sejahtera....

Peace be upon you....

1. Kisah Dude nak beli motor tu aku setuju sgt ngan Koden sebab, penampan tak dak, nanti masuk angin...Biskut klu masuk angin ...lembek...

2. Own : I have to shout it out loud pertaining ur SMS...wanted to keep it anonymous..but u oledi put up ur comment...

SMS pertama : Asm..Apa habaq? Dok Gurun lg ka? A very good fren of yours asked me whether u're still single?

Jawab nya : (lebih kurang lah )Kat Shah Alam now..Feb balik Gurun.. SApa tu..tell her I'm still single..

Own jawab : Your girl fren masa kecik2 kat SSAT...

Aku jawab : GF banyak..tak ingat yg mana satu...(aksyen)

Own kata : Wow factor! Kalu mcm 2 dlm ramai mana paling sayang...

Aku jawab : Taru....

Own kata : Ini sudah jadi skandal paling sensasi pernah didedahkan slepas kes memey n norman...

Masa aku terima msg ni aku dalam perjalanan ke Puchong...sampai kat tol pulak tu dan aku dok gelak sorang2..Tol operator tu pun gelak kat aku...

Well own..sorry I didn't answer..Its just that I feel it would be best for me to write it out on the blog.

When I balik rumah dan baca komen u..I dah tau sapa yg sarankan. Kak Cik batu 14, sebelum sampai sekolah Pulau Nyior punya cerita lah tu..Actually dia dah forwardkan idea dia tu..Gua dah pung jawab. Sesak nafas rasanya...30 lebih tengah hot tu..50 coming soon ..lambat sikit..hahahahahaha

But whatever it is...You guys are the best childhood friend that I ever hope for. Love U all.. Dah rasa cam adik beradik pulak..What more me not having anyone in the family who is within the same era as me...

Arrangement for the announcement is going smoothly...Wait n see.. Tak lah sampai mcm Mawi buat, tapi meaningful lah..Kan?

Aku nak ucapkan terima kasih kat Dik D...Dia tolong aku bila ku minta pertolongan dia...Dan dia jugak yg SMS aku untuk masukkan iklan KRIS Jit tu... Kris selit kan pinggang ngan Kris yg dok celah kangkang is totally different. Walau camana pung..nama KRIS tu maintain..Janji dok "CELAH"..hahahahaha

Kawan skolah ada gak call minta tolong hantaq pi Kuala Pilah, tapi aku sibuk.Tak leh nak layan. Aku submit nama kawan sorang lagi..Aku tak tau lah samaada kawan tu dapat accomodate atau tak...Kawan yg minta tolong ni pun bukan calang2...Pi Kuala Pilah tu pasai nak ambik jam ROLEX dia yg repair kat sana U...

Lepas Raya ni aku balik ke Gurun lah..Projek proper dah nak start. Mesti siapkan sebelum June.

Aku nak tunjuk hampa gambaq basikal aku kat Gurun...

Masa gambaq ni diambik..basikal tu baru berusia 2 jam...hahahahaha...

4 comments:

Anonymous said...

cabok

Own said...

Asm.,
Dz: I would like 2 make the meaning of "cabok" look nice by creating it as an acronym:
"Cinta asmara bagaikan ombak kebiruan" lalu ia sentiasa terhempas ke pantai, tidak pernah penat untuk mengukir dan mencambah pelbagai erti kehidupan.
Then it will be the Wow factor!
Dz: You r guess about the "fren" 100% Yes!
She was concerned as we are!

madud said...

Own,bagi la satu gambark latest punya kat dzambri, aku nak tengok,. bab aku tak important tu, aku tau lama dah,, saja aku dok sibok2 melolong kat sini, tak ada kerja apa dah nak buat.

darah59 said...

Gambaq yg dalam album kelab golf darulaman tu kira latest lah tu. Baru ni aku jumpa dia pun serupa tu je..