Monday, January 19, 2009

KRIS


Salam semua...

IKLAN : Sebuah motosikal KRIS Modenas..100cc..Baru..untuk dijual. Yg sebenaqnya, Jit Md Noq dah menang motor ni dalam cabutan bertuah lah kut. Jadi dia nak jual, sebab motor ni tinggi sikit..Kaki dia tak sampai...hahahahaha...Joking lah bro. Ok serius sikit. Kalu sesiapa yg interested, call lah Aziz Md Nor 019-2286675. Katanya dia nak lepas motor tu below market value...Walau apa pun aku rasa tak salah klu blog ni minta 10% harga iklan sekiranya laku..

What say u?

3 comments:

Own said...

Salam,
Kalu habark dulu harga itu cantik sikit. Bayar cash atau ansur-ansur? Dah register ke belum ? Banyak tanya tu..
4 Dz, a close fren aske me - U're still single or already with someone - If still single, teh person would 2 introduce a "Dr." 2 u. Guess who?

Anonymous said...

Salam,
Aku marah sungguh Dz buat iklan hina melayu ni. Kris ni adalah simbol kepahlawanan melayu. tempat kris adalah d selit d pinggang. Ada pulak nak jual kris yg teselit d celah peha!!!

Halo Jit...., jgn marah nooo..., melawak saja. Dgn Jit ni bukan boleh buat tak tentu.

Own, Elok la kalau nak kira Dr. kat Dz tu, nasib2 kawan2 pun dapat chech-up percuma.

Wassallam.

CIOW

KODEN

darah59 said...

Gua jawab dalam artikel terbaru..check it out