Wednesday, January 21, 2009

CABUK...

Salam ....

Kalau hampa baca komen "cabok" tu, jgn lah marah atau tertanya2. Yg sebenaqnya, kawan kita tu selalu baca blog, lalu hari ni semasa dia baca tu, dia call aku. Aku pun suruh lah dia masukkan komen, ajaq dia step by step maka terjadilah perkataan cabuk tu. Walaupun kita rasa perkataan tu tak berapa nak sedap, tapi kepada hamba Allah tu, ialah satu achievement sebab dah tahu camana nak komen....hehehee.

Dude : Klu SMS hang tu tak dijawab, jgn ambik hati. Buang je teruih nama dia dari fon hang tu. Jit ni kalau dia mai period tak tentu masa...kadang2 sampai berminggu2 dok bad mood lagi. Hahaha. Biaq pi kat dia lah. Mungkin pada dia hang ni kurang penting kut. Jgn marah...

Sesiapa yang ada kontek mamat yg nak jual motor tu dan tak dapat sebarang feedback, hampa tolong bagi tau aku sat...

1 comment:

madud said...

setakat cabok ni, tak ada hal lah, bukannya lucah atau jijik pun. moto kreta beskal cabuk, biasa kita dengark, makna dia buruk saja, budak2 yg dok pi cc tu lagi trok expletive depa,, tak larat aku nak marah budak2 tu. tak leh nak kata apa dah, mak bapak depa ajark camna pun aku tatau. tak ajark kot?