Wednesday, January 28, 2009

MEMOIR


Salam...

Actually aku terlupa nak war warkan disini bahawa aku ada terima satu blog address kemungkinan super senior kita kat SMJ dulu. Blog ni amat educational sekali dan hampa jengok jengok lah sama. Banyak pengajaran yang boleh didapati dari situ. Mungkin bagi pengunjung yg suka baca komen dah tahu akan kehadiran blog ni. Dia tinggalkan blog add dia dalam komen tempoh hari..

Blog ni bernama Memoir. Sila klik dan layari.

1 comment:

Own said...

Asm.,
Memoir was conducted by Tuan Haji Abdullah bin Ariffin. Before retirement (3 years ago) he was an officer at the Kedah State Education Department.
A philosophical person with global visions (I guess!).
Anyhow it was an excellent sites to surf 4 series of introspections.