Thursday, January 8, 2009

IZIN NYA...

Salam...

Aku baru balik meneman Koden memanggil..org Kedah kata...P Putrajaya, maka dapatlah bertemu ngan org penting k'jaan, Jit Md Nor dan kontraktor berwibawa Hj Roshdi.

Tak banyak sangat sembang pasai kawan2, lebih kepada dok dengaq "GEDEBE" Dik D. Aku punya conclusion as I said.. Sometime, somewhere in the last 26 weeks you lost control of the situation. Brave the waves and swim back on course...Insyaallah...

7 comments:

Anonymous said...

Mana ada kerja yg tak tercabar. Mana da kerja yg tak bagi pening kepala. Kena pandai2 arungi la. Tambah2 lagi kalau bisnes sendiri. Pada setiap rintangan yg kita rasa atas niat hasat orang lain..., cek diri sendiri dgn ikhlas dulu. Jawab persoalan ni kat diri sendiri dah la. Kalau memang nampak CLEAR yg hang di aniaya..., proceed saja dgn tindakan hang. Kawan2 nak komen lebih2 pun susah sbb dok dengaq sebelah pihak saja.

This your boat n u know where u r heading to, stir it well bro!!!

Pikiaq amek la pandangan kwn2 ni.

Wassallam.

CIOW

KODEN

Anonymous said...

salam dikdee...janganla marah apa yang koden cakap tuu..l setuju nasihat dia tuu. l pun dlm biz but failure tu is a steping stone unt kita go forward. dz kata pong betul..swim bravely..insyallah. hai buka cawangan baru berani takan nak buka cawangan baru biz tak leh pulak..

lov fr me fazie.

darah59 said...

HAhhaaha...betui. Cawangan kena maintain selalu. Nanti huru hara, tapi larat ke lagi????

Anonymous said...

FOR DZ I DAH TAK LAGHAT TUNGGU CAWANGAN BARU DIA..MAI LA I INTRODUCE A MEDICAL DOC KAT U...UMUK DALAM 34..FR KL..CANTIK TU MACAM UMUK I 34 DULU JUGA..BOLEH TAHAN TUU..PAKAI TUDUNG..TINGGI SIKIT PADA I..KULIT MACAM SITI NORHALIZA.....MCMANA NAK ANTAQ PINANAGAN...KAWANG2 SURE NAK TLONG.

FAZIE..KLU DAH KAWIN OK ...

Anonymous said...

Apa ni? Nak rekomen kat DZ plak,,, had dia punya nak buang mana,? kesian kawan tu plak, baik faz kesian kat aku!!! elok la tu, dok KL, dekat sangat dah,, wakakakaaka

darah59 said...

Awat la doktor tu dok tunggu sampai 34 baru nak kawin...Carila laki yg muda..takkan laki umoq 50 kut. Klu Datuk ka, Tan Sri ka ok lah.Ni PJK pun tak dak...hahahahaaha.

madud said...

PJK kan kaa hang dah ada? Perot Jengoi Kedepan ... hehehehe