Wednesday, January 7, 2009

DUDE


Assalamualaikum...Salam sejahtera....

Apa yang Koden kata tu betui gak..Tapi so far aku tengok Dude memang kalau senyum, senyuman dia tu tersimpul....Mulut tak buka luas...Sopan santun dia ni, dari dulu lagi camtu dia...hahaha. Petua lagi satu yang dia selalu bagi tau ialah makan makanan yang lembut agar senang intestine kita yang dah berumoq tu kerja. Itulah agaknya pasai apa dia awet muda kut... Hampa tengok je lah gambaq kat atas tu...Tak buka mulut dia...

3 comments:

madud said...

I dunno laa tapi diet aku ni, banyak minyak kot, tu pasai rambut hitam saja. muka pun berkilat. hangpa tunggu aku set gigi,, "baru tauuuu.." ala2 ahmat nesfu dlm pendekar bujang lapok. tapi kalau jumpa anak2 menakan, depa kata syarif adik aku, hang caya dak koden? konon aku ni lagi nampak tua dari pak yeat tu,, ampeh punya budak2. : )))

Anonymous said...

Anak teruna aku syok tengok telinga Dud!!!!
Ada sapa2 boleh ingat ka, apa yg special telinga mangkok ni???

Wassallam.

CIOW

KODEN

darah59 said...

Telinga ASTRO....