Friday, January 2, 2009

Al - Fatihah.

Salam semua..

Don, kekanda kepada Sharehah Salim, telah pulang ke rahmatullah..Smoga rohnya di cucuri rahmat..Al Fatihah....

Aku terima sms dari Fadzilah gak tadi, tapi aku dok driving masa tu, on the way ke Shah Alam from Penang. Pastu aku pun dah lupa, sibuk pi ambik anak aku kat Nilai pas tu hantaq balik dsb.

WASSALAM

5 comments:

Anonymous said...

Assalamuallaikum,

TQ kat Fz yg telah menghebahkan berita Saidon(Don) yg telah kembali keRahmatullah pada Jan 1st. lepas.
Aku dapat cakap dgn Gah a day later n she sounded very sugul lagi. I can understand the feeling but my advise to Gah is be strong, sedekahkan amalan n doa for him. N most importantly, minta anak2 allahyarham to kuatkan amal n doa for him as doa anak2 nya lah yang paling afdhal.
Aku ingat juga sikit2 tentang Don ni masa his SMJ days. He's one of the better rugby players SMJ has ever produced. But I don't think he continue to play after his school days. He played tennis too tapi Jitra has produced too many good players that he was more remembered for his "lazy looking" serves n backhand.
Moga ALLAH memnempatkan roh nya bersama2 orang2 yang beriman dan di cintai ALLAH s.t.
Wassallam

KODEN

madud said...

yang aku ingat sekali tentang arwah saidon ni, ialah dia dok menembak pakai air rifle kat dinding store Majlis Daerah Kubang Pasu. Dinding kita dok prektis stroke sorang2 men tennis tu.

madud said...

satu lagi, hangpa kalau nak comment ni, kat bawah tu, sign off dlm kotak Name/url tu. url optional, jadi tak laa kluark anonymous di permulaan comment tu. TQ. klik kat bulat Name/url. Boh laa koden kaa sapa kaa , own kaa,senang saja. :)

darah59 said...

Love the comment part..TQ...

LAHPIN said...

More on XSMJ at:
http://lahariffin.blogspot.com/