Monday, August 4, 2008

DARA WARNA


Hasil usaha Osmat mewarnakan dara dara ni... Alright cantik. Tq Osmat. Lupa pulak nak habaq. Ni lah pertama kali aku tengok Farizat senyum...hahahaha.

5 comments:

zurina.matnanyan said...

ain ada gtau zurina barisn kat dpan tu yg kiri teh hamid kanan x pasti rashidah kut sebelah kanan maziah hassan dah meninggal.na dgn ain slalu gak ckp atau msg.na dah lma brhenti keje dok jaga ank2 la ni boring gak jdi ank ajr nk main comptr kira dah ok.raya ni sapa2 buatla gathering kat umah sapa2 na p.hasni pun lama x jumpa die satu kg.

darah59 said...

Tq Zarina. Patutlah la nie dok rajin main komputer.
Camanapun, mungkin Fazilah nak buat open house kut raya ni. Klu dia jadi buat, kita pikirkan lah hari yang sesuai sebab sebelum puasa kena bagi tau siap2 supaya orang senang nak plan. Maklumlah dah ada keluarga ni raya agak sensitif sikit.

Anonymous said...

Dz/Koden/Hasaza/Rajan/etc., amboihh.. Hampa sakan no jumpa member lama..nampak dlm gambaq mcm 40+ tapi bila senyum mcm budak form 5...he..he.
Mr Inon tak mai ka? Kata nk pi bekelah kat Bukit Wang lepaih tu tak jadi ka? Kalau ada gambaq bekelah - post lah kat blog hang ni. Anyway Nor Asma dok slim macam dlm gambaq tu lagi ka..n Fazilah (Ahmad) pun mcm tu ka..
salam dari McE-UK (Ulu Kelang)

MINA said...

gambaq bila ni ... nostalgia betui aku tengok .. tahniah no sampai la ni hangpa tak loss contact ..baguih betui

darah59 said...

Alahai Mina..tu gambaq tahun 70an tu. Masa depa tengah dok gedik sana gedik sini.

Tak senang jugak kami nak keep in touch ni. Tapi kena usahalah. Finally kami dah dapat almost 90% gang2 sekolah dulu..