Tuesday, August 5, 2008

CENDERAHATI

Ini lah rupa cenderahati yang diberikan kepada semua yang hadir pada hari tu dan jugak kita minta semua yang hadir pada hari tu untuk menukar keychain lama kepada yang baru.

K/chain ni bertatahkan 22biji berlian di sekeliling. Mahai gila...Tapi aku sedih sikit sebab salah satu berlian aku dah hilang. Aku terpaksa habiskan masa lebih kurang 25min untuk ambik shot diatas supaya kehilangan berlian tu tak nampak sangat. This is the best angle lah.

Hahahaha..Zarina kata Goot Yee ada kat PTPTN KL... Koden silalah buat 007 hang tu dan terkam. Jit pun lagi dahsyat klu kerja sepai menyepai ni.

Wassalam

5 comments:

Ain said...

terima kasih kpd Osmat "mewarnai" baju sekolah kami..memang tambah berseri lagikami semua! mengenai foong goot yee zurina silap tu...teh hamid yg kat PTPTN kan...menurut foo mooi ai, goot yee kat sungai petani..tapi dia pun takde contact no

osmat said...

dlm gmbr tersebut manasatu ain penulis ni? Mmber sekelas saya dulu namanya ain juga, tapi nama sebenar Norain Ahmad. Ain ni kenai ke? Ada dgr habaq tang mana la ni? gitu juga Zarina Ahamd, siti aisyah,siti maryam, azimah, cik som, che piah,salmiah,azizan, sobree, halim hamid, zubir,Norhayati salleh,Mahani Bahari etc...

Anonymous said...

Ewah, Ain happy dapat gambaq 2 version..., 1 black n white n 1 lagi rona-roni. Syok sungguh tengok lebih ramai yg dok menyumbang dlm blog kita. Tapi Forum dah tandus tajuk pula. Jom pakat2 ceriakan Forum tu sama. Buka la tajuk apa2 pun, kita pakat2 jampok je le.
As for Osmat, walaupun jauh d Sarawak, media blog ni telah mendekatkan kita dgn berkesan sekali. Saya teringin benar nak berjumpa Osmat. Baru2 ni dapat jumpa Ton, Jus n Chai. Tuhan saja yg ketahui perasaan dapat bertemu tu. Saya tertanya2 tentang lain2 pelajar Sarawak d SMJ dulu. Agak2 dapatkah Osmat risik2 tentang keadaan n d mana kah mereka?
OK bro/sis of Jitra, selamat "berblogging" tapi jgn lupa Forum k

Wassallam.

CIOW

KODEN

Anonymous said...

key chain dah hilang satu batu.sape2 knal x halimaton hamid,halimaton hasan,zulkifli ismail,dan fisol.depa semua dok x jauh dri umah na.semua ni blajr kat smj ada dlm gambr.arini p mengunjung pk saudara meninggal umur dia nk mask 108 thn. kat tmn lam soon aloq staq.seronok dpt jumpa adk bradk dah brpuluh tahun x jumpa krna merantau rata.

Anonymous said...

key chain dah hilang satu batu.sape2 knal x halimaton hamid,halimaton hasan,zulkifli ismail,dan fisol.depa semua dok x jauh dri umah na.semua ni blajr kat smj ada dlm gambr.arini p mengunjung pk saudara meninggal umur dia nk mask 108 thn. kat tmn lam soon aloq staq.seronok dpt jumpa adk bradk dah brpuluh tahun x jumpa krna merantau rata.