Monday, August 4, 2008

KOMEN

Anonymous said...

Assallamualaikum...
Sdr.Zamri.
Nostaljia...nostaljia..Gmbar yg dikirim oleh Kamal tu mengingatkan saya pada Ketua Warden Asrama smj dulu iaitu Cikgu Mydin.Chengei o...tapi baguih. Begitu juga gmbr group kami yg hang selitkan dlm album Jitra tu. Teringat sungguh smj dan kekawan sekelas / seasrama.kalau ada sesiapa "budak kelas tingkatan" yg sama tkt 4(1975) tkt 5 (1976) dulu dan kenai aku & membaca tulisan ini, smbutlah salam ingatanku dr swk. Walupun tak dpt hadir pd majlis sabtu lepas, tp aku sentiasa mengikuti tulisan hang dan komen dlm blog ini di smping terima mesej dari Kamal. Mungkin satu ketika nanti boleh buat lagi majlis serupa ini dan maklum/jemput lagi dan kalau ada peluang insyallah ramai lagi akan hadir. Tqvm. dr: osmat-miri, swk
July 30, 2008 9:21 PM

zurina.matnanyan said...

Assalamualaikum...ari kat golf club na ada bwa gambr form 5b thn 1976 lupa nk gtau cuma smpt tunjk kat brapa org kwan2 la ni ada kat salmah othman.sapa2 tau x goot yee kat manala ni?lma juga na x jumpa kwan2 dkt 30 thn.seronk x trkata dpt jumpa cuma rindu x dpt jumpa ain dan hasni.

Diatas tu adalah komen kawan2. Zarina nampak aktif sekali lanie masuk blog. Selalu2 lah menulis. Osmat pun, silakanlah kalau nak nulis apa2 aku akan postkan. Buatlah macam ni halaman kita kita semua. Aku tak caj apa2.

No comments: