Sunday, June 29, 2008

POLL SMS

Finally aku dapat 5 jawapan. Yang terakhir dalam pukul 7mlm. Masih ada satu Hawa dan satu Adam yang tak jawab langsung. Ok lah. Yang tu dia memang camtu. Dia ikut mood. Klu dia rasa nak jawab dia jawab lah. Silap rasanya bila aku dah terhantaq SMS kat dia. Tak pa nanti aku hantaq SMS tarik balik soalan tu semua.

Mat Lazim ada bagi info yang sangat berguna juga dan juga sedikit pandangan. Dia ada menghadiri mesyuarat di Kelab tu baru baru ni dan katanya kalau pool side masa tengah hari amatlah panasnya. Dia juga lebih menyukai sebelah malam. Tapi aku mintak tolong dia untuk pi berjumpa ngan kelab dan bincang ngan Nani, aku rasa sales exec kat situ dan cuba mendapatkan maklumat yang lebih lanjut berkenaan majlis kita tu. Dia akan bagi feedback esok.

Gah jawab kul 6 lebih dan lebih suka siang dan kat kelab. Kamal call pukul 7 dan cemas pasai aku hantaq soalan tu kat dia. Lepas aku explain dia kata dia prefer malam, tapi dia akan setuju mengikut kehendak ramai. So aku dapat 3 siang dan 2 malam. Aku base hak ni sajalah senang sebab 60% prefer siang, maka kita putuskan buat siang.

Walau bagaimanapun, aku ingin mengucapkan berbanyak terima kaseh kepada semua yang telah membantu untuk buat keputusan siang atau malam ni.

WASSALAM

3 comments:

Ain said...

Assalamualaikum

Minta maaf banyak lama tak join.. I really salute you all yg gigih berusaha untuk menjayakan gathering ni…tapi dlm diam saya prihatin juga saya cuba cari no tel geng budak cina yg pompuan esp. Fong goot Yee. Cuma dapat cakap dgn Chan Mee Mee (kat Alor star) dan Foo Moi Ai (kat Sg petani) dua2 ni housewife.. tapi tak dapat confirmation dari diaorang nak datang ke tak…I rasa lim hong huat boleh tolong ajak diorang datang kut!
Minta maaf sangat-sangat tak dapat nak hadir reunion kat jitra nanti sebab I balik jitra on 9th or 10th ogos masa tu kena ambik anak kat matrik changloon . Ini Saya ada beberapa no tel yg mungkin belum terlambat untuk dihubungi (dah bagi kat shidi minta tolong sms maklumat lengkap gathering tu :

Chan mee mee – 017 413 1889 rumah 04 7319568
Lim Bak Hiang - 016 335 0277
Lee Chooi Teen – 012 475 9318
Foo moi Ai – 012 460 1771
Siew Ngoh – 04 917 3018

Semoga segala usaha baik kawan-kawan semua diberkati Allah SWT. Wish you all the best!

darah59 said...

Tima kacih banyak ain..Lega dapat tengok hampa masuk mai. Lama sungguh tak dengaq habaq. Tak pa lah kalau dah tak leh mai, mungkin next time. Anyway TQ for all the numbers. Kami nanti cuba kontek depa ni semua.
WASSALAM

bad said...

ni aku, Bad. aku baru sign in blog ni. tolong aku surf blog ni. camna hampa semua post semua tu? ni email aku, bad1859@gmail.com. aku budak jahat ni.. hampa tak ingat ka??? aku nombor 25 dalam list.. hehehe...