Sunday, December 7, 2014

WhatsApp Group...

DARAH59 & THE TIME ZONE...

Kalau dengaq nama dah macam tajuk wayang Star Wars lah pulak.. Anyway ni lah WApp group yang terbaru yang di initiatekan oleh Zainuddin Idrus aka Koden.. Birth place group ni kat Kuantan lah agaknya sebab kalau tak silap aku dia ada kat Kuantan lani..rumah mertua.. Mungkin masa tercetus idea ni sebab dia boring dok rumah mertua, tak tau apa nak buat, dia molalah mereka reka.. Dia ni pun baru je belajaq segala whatsapp ni.. 20hb Okt 2014 baru dia boleh WApp.. Sebelum ni dok pakai SMS lagi.. Tu pun pasai kami start grup SATS.. kalau tidak mampih dia x tukaq fon.. Kenai sangat aku ngan mamak ni..

Anyway satu idea yang murni untuk mendekatkan yang jauh... Lagi pun senang nak kontek mengontek antara satu sama lain.. Teknologi terkini maaa...

Amboi sakan nya Cheng "Fire Extinguisher" punya dok mengata aku.. Mengheloh la, keraih la, tak bayaq telepon la..semua ada..cit..yennada...

Yang sebenaqnya aku syok dok baca kisah silam depa.. Dari mola Koden start aku dah baca dah and aku memang ambik keputusan nak usharrr dulu..Why? Sajaaaaa...

The best part is Kurnia dah senyum..tapi disebabkan dia jarang senyum makanya gambaq dia jadi kelabu daaa..hahaha..




 Hasaza Hanafiah

 Chew Seng Onn

 Fatimah Zaharin

 Hang Jebat

 A'maduddin Arshad

 Cheng

 Ta

 Non Jalil the NewsMan

 Mat Lazin

 Ah Huat

 Smiling? Kurnia?

 Noor Jasman Nayan

 Tina Turner

Ismail (Mc E) Ahmad

 Puziah

Zulkifli(Jon)Ibrahim

Tadi ada gak nampak nama Jeffrey Teh, punya dok pikiaq pastu dok ikut text depa baru tau Teh Kok Wei..Loyar Cerai..

Tadi best gak bila Koden text aku tanya apasai tak masuk group, dia risau ada apa yang tak kena..tu sebab aku sayang dia walau kerap kalinya aku meluat..

At 11.17pm aku kelui dah DARAH59...apa aku dapat? Depa kutuk lagi kuat..

Good Night...

4 comments:

glassman said...

as usual mamak tu, tapi dia tak ngaku mamak, dulu dia kata dia Pashtoon, Afghan punya geng.

glassman said...

tapi aku dok tengok video pendakwah di Hyde Park,, sorang tu selalu remind me of mamak pashtoon tu,, heehehehe

glassman said...

youtube video, All Truth Revealed

glassman said...

tapi laa aku dah fedapp ,, sorry bro,, aku keluar pun tiada yg tangisi, kan?
:P :D :)
pasai lambat ucap terimakasih pun boleh chop kawan anjing,,, lebeh laa, kan?