Wednesday, May 2, 2012

PERHIMPUNAN 59ers/ NASIK KANDAQ

Salam ....

Bila tengok..kelebek balik gambaq lama2 tentang perjumpaan kita kita nih, maka Koden dah teruja untuk organise sau perjumpaan untuk kita yang dah lama tak bersua muka walaupun semua rasa cam dekat melalui teknoloji FaceBook...

Anyway..

TARIKH : 25HB MEI 2012

TEMPAT : KELAB SHAH ALAM

WAKTU : 8.00PM

Aku dah hantaq SMS ke Kamal yang ditugaskan untuk mewar warkan program ni. Sekiranya ada cadangan venue atau tempat yang lain ka, tarikh yang lain ka, jangan malu dan segan sila kontek Koden 012-3168555 untuk menyatakan cadangan alternatif anda..Tak perlu belarak tengah jalan atau pukui polis..Kita buat cara aman..Pakaian utk ke Kelab tu ada undang2 lah sikit,,Baju keena ada kolar dan seluaq pendek ngan selipar tak leh lah..Simple je tu kan?

Okay settle bab tu..Aku ada satu tempat yang aku rasa kurang popular pada gang yang luaq dari Penang . Mungkin sebab depa tak berapa tau..Tapi hari Ahad lepas, artikel dia dah masuk dalam New Sunday Times.

Masih Kandaq lagii..Ni baru ori..

Coordinates nak sampai ke sini adalah : @5.391004, 100.313266.
Fuh teknologi lanie..apa nak kata...Pakai GPS siap boleh jumpa..Kalau conventional method dia..hhmmm..betui betui depan Balai Polis Jelutong..Google Map aku dah masukkan..Jgn lewt..Kul 9/10 pagi dah purcit..habis..liao..

Ok sikit mau cerita haaa..Pagi2 dia dh bukak dah. Kadang orang balik sembahyang Subuh dok lepak kedai tu dah. Dia tumpang kedai Cina..Nasik dia..fuh..merenam jokar la dei.. 

Check it out bila hampa mai Penang..

WASSALAM


No comments: