Friday, February 27, 2009

UTK DUDE...


Salam...

Ni adalah video camana depa buat keta skoda baru..Best gak. Sedap nampak..Untuk Dude, tak yah convert2 video tu..Bila masa dashboard nak post, sebelah icon upload gambaq tu ada icon upload video. Google yang hostkan. Dia mesti ada host punya..Kalau tidak video ni nak parking kat mana? Klu dok dlm puter hang, bila hang off org lain dak boleh access lah..kan? Aku upload video clip atas tu pakai host google...

3 comments:

KODEN said...

Salam,

Kalau kreta Renault pun depa buat gini, aku rasa ada sahabat aku yg bertambah boroi.
Ngeri dok pikiaq kalau semua kreta atas jalan d Msia d buat gitu.

Wassallam.

CIOW

KODEN

darah59 said...

Kalu buat camtu, rasa lapaq je, cubit sikit...makan..hehehe

KudaTua said...

Artikel 4

BUKIT WANG

Tersebutlah al-kisah tempat peranginan yg menjadi buah hati setiap penduduk di sekitar Jitra.
Ana yakin ramai di antara bro/sis masih mempunyai sedikit sebanyak kenangan dengan Bukit Wang.
Jadi hari ini ana ingin mengajak semua mengimbau kembali pengalaman masing-masing dan berkonsi sambil berhibur dengan cerita2 kelakar seperti kisah Madud/Bisu "menjual kamin kat hinooo". Terbahak2 ana ketawa membaca cerita Madud ini.
Di samping kepuasan mandi di lipur yg dingin, ana selalu teringat pengalaman tayar basikal yg pancit setiap kali ana dan teman2 berbasikal ke Bukit Wang.
Sekodeng pun menarik juga di Bukit Wang.
Baik lah, sekarang ana teringin nak dengar komen pengalaman bro/sis pula.