Friday, February 6, 2009

JOURNEY

Salam...

Aku nak bertolak ke Gurun sat gi. Dah pack semua pastu aku postlah sikit sebelum aku power down puter ni.

Aku ucapkan terima kaseh banyak kepada semua yg beri sokongan pada sister kita tu. Bukan setakat sokongan je kita boleh bagi actually, kalau nak kaki pukui pun kita ada jugak. Depa semua tak sabaq2 nak tau yang mana satu jantan yg memalukan jantan2 sedunia dengan perangai nya yg buruk sangat tu.

Aku dah naik perasaan benci sangat kat ex-laki sis kita tu bila dengaq cita camni. Tapi ya lah kan..we leave the punishment to god. Kalau jumpa di tepi jalan kita tolong je lah percepatkan punishment tu kan???

Aku rasa KASI pun tak memadai lah..Tukaq sex dia teruih..Biaq dia Aaawww pulak. Hahaha. Pikiaq2 la kan..heheheeh

So, memang betui lah Jabatan Agama beroperasi macam tu no! Terjawab sudah musykil aku. Tapi pasai apa depa camtu...Mungkin depa tak nak galakkan penceraian ke apa ke kan! Tapi betuilah jugak, kalau mata dah lebam, memang dah tak leh nak bertahan lagi kan..Sampai perut yang ada anak pun diterajang nak suruh sabaq atau bersatu semula camana..Bagi dia target utk terajang lagi lah kalau camtu..kan?

Tentang Chong budak mana tu sorry lah aku kata Changloon. Lepas jumpa dia baru confirm dia budak Asun..Anyway Asun ngan Changloon bukan jauh mana..Jalan yg sama gak kan? Ramai boleh cakap Siam belah tu..Put Thai me dai....Nik noi Nik noi...

Ok..chow dulu..Will post once settle kat Gurun nanti..WOW..

WASSALAM

10 comments:

Anonymous said...

Tak pa hang pi dulu Gurun,biaq kaki uruskan mak budak tu,.Pesan aku dalam perjalanan nanti kalau hang jumpa budak jantan lahabau tu jangan hang langaq pulak dia,kesian yatim piatu pulak berbudak tu ,mana tau tiba2 dia insaf nak rujuk balik.Ingat tu drive elok2 mata tu jangan dok liaq tengok betina kiri kanan,ingat anak bini kat rumah dan korang sikit tonton spa Q tu.Selamat jalan.mamat anonymous

Madud, said...

Ni mamat anonymous ni sounds like a lady. Amboi sedap nya bahasa, betina. Waa tak berapa setuju pakai terma tu saja. jgn marah.
Hang pa tak ajak aku kena teh tarik na,? sedih aa camni..

Anonymous said...

SALAM.MY EX HUSBND BKAN ORG JTRA,DAH LMA KNA BUANG KEJE KAT PUTRAJAYA LBH 5 THN YG LPAS.DIA KEJE DGN SWASTA,KAT PRECINCT 11.BIAQLA KAT DIE ALLAH SENTIASA BRSAMA ORG2 YG SABAR.LA NI DOK CRI KEJE KAT JTRA,KHOR TAK JOO,X BLH TLG KE?I REALLY NEED A JOB REAL BAD TO SUPPORT MY CHILDREN,MY SAVINGS DAH NK ABES.SO PLEASE WILL SOMEONE HELP ME!!I AM SO DESPERADE.I KEGUGURAN 4 KLI PASAL DIE TENDANG KAT PRUT DAN BUAT D N C 4 KALI JUGA.SEKSA BTL DAN SAKT.LA NI ALHAMDULILLAH DAH SIHAT.I BIASA KEJE TPI DAH KAWIN KNA BRHENTI.JIT X PAYAH SSH CRI MY EX BCOS U WILL NEVER KNOW,DONT TROUBLE URSELF,THE PAST IS THE PAST.

Anonymous said...

Salam,

Kalau tuan (dlm hal ni Puan) tubuh dah nak tutup tajuk ni..., sapa lah kita yg nak meneruskan dendam or geram or marah kat mangkok ni.

Harap ALLAH s.t. sempat memberi ruang utk mangok ni taubat nasuha n memohon ampun kepada manusia2 yg dia telah aniayai.Afterall manusia2 ni pernah jadi orang2 istimewa dlm hidup nya. Anak isteri dia juga.

Bagus la episod ni boleh di jadikan iktibar utk kia sama2 pikiaq2. Kan???

Wassallam.

CIOW

KODEN

Anonymous said...

lama juga tak go tru blog59 nii... for the lady up there...sorry for u..tapi klu l in ur place..lst l make sure prepair myself mcm Jlo cerita enough..then do the attack atau guna cara local..malaysian kuntau..sembelih dia punya....!!! abis cerita...

fazie

madud said...

kadang2 nak gelak pun ada tengok wrong spelling hangpa ni, heheheeh prepare laaa, bukan prepair, koden pun ada gak skit2 same sound but wrong spelling, heheeh

madud said...

kadang2 nak gelak pun ada tengok wrong spelling hangpa ni, heheheeh prepare laaa, bukan prepair, koden pun ada gak skit2 same sound but wrong spelling, heheeh

madud said...

sori klik dua kali , musykil skit,, sampai 4 KALI KEGUGURAN?

ANONYMOUS said...

BTL 4 KALI KEGUGURAN DAN BUAT D & C 4 KALI.SEKSA.RASA MCM NK MATI.X PERCAYA KE?ALHAMDULILLAH SEKRNG DAH OK.LA NIE DOK BILANG ARI AJE ANK DRI OVERSEAS NK BLK CTI,RINDU KAT DIA BTL.TQ SEMUA AMBK BERAT.

madud said...

bukan masalah percaya ker tak,, masalahnya kenapa lepas tendangan kedua,, tak quit, ni sampai 4 kali ? isk isk isk,, sorry to say laaa