Saturday, February 21, 2009

BATMAN...

Salam...

Baru dapat call dari Zubir, all the way from Kangaq, Indra Kayangan. Dia mintak aku tolong sampaikan kat Koden yg nak pi Kangaq supaya jangan lupa call dia.."Everything on the house" kata dia..

Oklah tu Bat, tak sat aku tengok dia menarik diri dari alam siber sebab quota time dia dah cukup. Samaada anak dia atau bini dia lah yang suruh dia berhenti tu. Yg tu semua minor decision yang orang lain kena buat kat dia..Dia tunggu Major saja..

Mungkin next week bila free sikit, aku pung boleh gak pi cari Bat kan? Best jugak..

Tentang Tonto ngan Hj Bakhil ni, nampak gaya Hj Bakhil dah mula diam dah. Adakah kerana Tonto dia tarik diri tak mau gang ngan dia?

WASSALAM

3 comments:

KODEN said...

Salam,

Orait Bat, insyaALLAH aku akan cntec hang bila aku d Kangaq ni. Ini lah yg dikatakan rezeki kan, dah beberapa hari kita dok tunggu Dek D nak belanja. Tengok2 Bat yg offer.

Hj Bakhil ni memang mcm ni dah..., dia boleh jadi mcm sepah bulan. Tengah dok syok interaksi tiba2 dia boleh kentoi (bukan kantoi). Lagi pun dia ni bila shift Sg. Petani, waktu tidoq pun jadi mcm budak sekolah, pukul 10.30 kena tutup lampu dah.

Dek D, hang dok pikiaq apa yg diam lama sangat?

Wassallam.

CIOW

KODEN

madud said...

Koden, kalaudah sampai Kangar, bley tengok2 tak belt kulit Siam marii punya, size seluark jin, bajet tak lebey RM30.

kita GENG kan? heheheh dak, dak, kita bradik bradik. adehh.. type sambil gelak niii.

aku bukan tonto la. aku Lone Ranger, naik beskal Proton warna ROYALTY, kunin. DAULAT Tuanku..

heheheh banyak gelak plak ari ni, tapi ptor lapark nii. ok lah,

assalaamualaikom semua yg baca disini.
chong nyuk chong apa crita dzamrii?

KODEN said...

Salam,

Dz, Dude minta aku beli tali pinggang kat dia. Aku tringat hang pernah kata yg Madud ni patut kena bagi ekoq pari.

So, aku cadang kita sama2 bagi kat dia la. Aku bagi tali pinggang n hang bagi ekoq pari.

Tak payah pikiaq la, kita kira ON la k?!?!?

Wassallam.

CIOW.

KODEN