Tuesday, December 16, 2008

TIP


Salam semua....

Minyak turun lagi sekupang hari ni. Macam dia tau tau, aku nak ke Gurun hari ni dari KL, so minyak pun diturunkan harga. Alhamdulillah....Minyak naik, harga barang naik...minyak turun, harga barang maintain kat situ gak...Betui ke? Aku ni tak pernah pi market. Asyik makang kat luar je..Tak tau lah nak kata lebih lanjut.

Kawan aku sorang ni sepatutnya dia kena email sesuatu kat aku, bila aku tanya, dia kata dah email. Aku tengok tak dak. Di sini aku cuma nak bagi tip je..Kalau tak pasti samaada dah hantaq ke belum, klik aje kat "sent" atau "dihantar"(utk yg pakai Yahoo Malaysia), dan kita dapat tengok samada benda allah tu dah hantar ke belum..Senang aje kan? Kalau banyak sangat yang dah hantar, dalam search tu masukkan nama recipient dan dia akan keluar semua message yang dihantar kepada nama itu..Comprendo!

Itulah sahaja tip untuk hari ini...Sehingga berjumpa lagi.....

WASSALAM

3 comments:

Own said...

Salam,
Selalu 'makan luar' tak 'cantiklah!' Ada banyak makna tu. Anyhow, dah sampai masa kut ada 'teman sebilik kembali.' Kalau makan luar lagi, baru romantik! (Jangan marah no..Dz)

Anonymous said...

Adooiii!!!

Ni tajuk apa pulak yg makan luaq ni????
Nak cakap makan di luaq kot.

CIOW

KODEN

darah59 said...

hahahahahaaha...heheheheehehe...Own ni ada saja yang boleh dijadikan isu bila dia menjampuk..Cakap biaq terang lain kali kan? Makan kat luaq maksudnya tak masak di rumah...