Monday, December 1, 2008

SHARE GAMBAQ...

Salam...

Aku dapat email menceritakan tentang depa lukis atas lantai toilet. Lukisan dia punya lah real nampaknya, sampai sapa saja nak masuk toilet tu terkezut beruk, apatah lagi rumah dia tu di tingkat 20...Tak jadi kencing kalau tengok camtu, ataupun teruih terkencing dalam seluaq...hahahaa.

Lagi satu gambaq yang aku terima dlam email jugak, bertajuk keluarga Obama berpindah ke Washington. Mungkin jugak gambaq ni kalau dapat kat pilitician depa nanti kata racist, tapi apa kata kita take it with a pinch of salt....


Kalau company lori tau dia buat camni depa mesti seronok...buat publisiti, betapa kuat nya lori depa..

Aku kontek Koden tadi melaui pesanan ringkas, tup tupp rupanya dia ada di Ipoh. Katanya mak penakan dia meninggal.. Takziah to Koden dan seluruh famili dia...Al Fatihah...

5 comments:

enjoy-rs said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

laa... apa laa agaknya komen yang kena delete tu,, tapi bab pasal gambar keluarga obama punya gambark tu,, anyway, the saying goes ... a picture paints a thousand words. one of which is,, kita kena bersyukur, kita ada kreta, ada jalan elok. tak yah travel jauh2 cari ayark,, maka ingat lahh , mereka2 yang kurang dari kita nii,,

darah59 said...

Yang kena delete tu bukan komen..tapi ada orang masukkan perniagaan dia dalam sini...mana boleh...bukan kawan pulak tu...

Anonymous said...

Assallamualaikum,

Hebat betoi kenderaan suku-sakat Obama tu. Teringin sangat aku nak tau...., apa "meka" kereta tu haaa??? Jgn2 one of the famous luxury MPV kot.

Kalau dah ada "allien" yg baca blog ni n nak advertise pniagaan, aku kena tahniah Dz bcos that indicates this blog is well visited n ada potensi bekembang.

Well done bro. Keep it up!!!

Wassallam

CIOW

KODEN

Anonymous said...

I percaya today obama family in that beutiful photo. dlm in coming years bush family pulak kat atas tu. anyhow the photo having a very deep meaning.