Wednesday, November 12, 2008

KELUMPANG RESORT

Salam...

Gah ada suggest satu tempat. This is the only pic aku dapat cari kat web. According to Gah, tempat ni cantik and banyak aktiviti macam jungle trekking dan sebagainya.. Check it out..Kelumpang Resort...

hs - Berkenaan undian tu its an idea to instill interest towards the event..Then ideas start coming in...Cheerio, tak yah formal sangat...Kawang2 je...



Holiday in Kelumpang Resort
WASSALAM...

1 comment:

broazroy said...

wuiii...memang best tempat ni
hari tu aku n the gang buat trip g sini la.aku naik motorcross, offroad
dari bandar tasik puteri rawang sampai ke kelumpang resort ni..sampai sini perghhhhh cam tak caya tu...firstly aku terus terjun tgkkan air dia bersih tu........tak boleh tahan.mmg sesuai bawa family kat sini. ikan bakar talapia merah dia memang sedap......