Sunday, November 2, 2008

FULLMOON PARTY


Assalammualaikum. Alang-alang Dz minta cadangan, teringin lah nak kemukakan hasrat yang tersirat. Itu pun kalau ada yang sudi membaca. Tahun depan genap lah kita semua separoh abad kot. So kalau sudi mai lah kita buat sesuatu yang different sikit. I suggest kita adakan "PICNIC OVER NIGHT IN PANTAI MERDEKA. " Kalau ada yang sokong and interested kita sembang lagi. Janji kali ini family kita pun boleh "BERGUMBIRA BERSAMA" Apa kata kawan-kawan. I TUNGGU respond from you all OK. Till then WASSALAM.

Itu adalah satu cadangan dari pada Puan Sharehah Salim yang di postkan kat Forum. Mungkin ramai yang tak tau nak klik kat mana nak cari forum jadi aku pastekan kat sini. Actually aku setuju sangat ngan cadangan ni. Although tempat tu kita boleh bincang later, tapi idea dia tu yang mahai.

Pada pandangan aku lah, kita bukan nak buat benda ni dengan kelam kabut. Kita nak buat ni tahun depan dimana kebanyakkan daripada kita akan mencecah the big FIVE-O. Bagi yang dah mencecah pun, jangan lah rasa terpinggir. Ini group kita ma...gang kita maa..

Ada jugak kawang yang dah 50 tapi mengata aku naik kapal terbang murah sebab aku ni warga emas..Hahahaha..aku tak kisah. Aku baru je burstday...Belum 50 lagi..Banyak hari lagi..

Kita buat survey lah dan kita akan bincang selanjutnya. Bagi yang ada cadangan lain2 pun, jangan malu dan segan. Kita open to all...Lets have a fullmoon party by the beach.

6 comments:

Anonymous said...

Tahniah tuan,
Usaha nak buat gathering suatu yang cukup baik. Dulu kat Jitra, ramai yang attend, tak mai pun sama ramai! Kat Shah Alam 22.10.08 tak jadi, so, kat Pantai Merdeka, harap jadi. Anyhow, I'm sitting, first from the right with short pants (nampak lutut!)

darah59 said...

Own....!!!! Apa habaq cek? Wah lega jugak kalau dok masuk selalu gini. Bagi semangat sikit untuk melalut ngan panjang lebaq..
WASSALAM...

ain said...

setuju sangat dgn cadangan Gah...dok terbayang dah kita dok barbecue! bakaq ikan, sotong ..

Anonymous said...

salam
as sugesteo by Gah..l pong setuju. takad pantai merdeka atau wherever pong ghasa2 alright!!!
klu kat hotel ni.. chemuih dah.....
good for all ghasa l...

fazie.

Anonymous said...

Dz, 1st from the right - sitting? Tu bukan kah Herjit Singh... Own is 3rd from the right! Mana tau kut2 Herjit dah join blog ni... McE

darah59 said...

I think own was referring to the top picture. He post this earlier than me posting the Std 6 pic