Saturday, November 15, 2008

FAMILY OUTING

Salam...

Betui jugak apa yang own kata....
Delete
Anonymous
Ok camni...Lagi sekali...

Kita cadang nak buat Family Day of sorts...Agar perjumpaan kita kali ni dapat dikongsi bersama ngan keluarga kita. Jadi kita sekarang sedang mencadangkan tempat, agar mak bapak boleh bersembang dan anak2 boleh buat aktiviti depa atau mak bapak dan anak2 sama2 beraktiviti.

Cadanagan yang diterima dari Gah adalah Pantai Merdeka dan Kelumpang Resort kat Tg Malim. Pantai Merdeka dengaq habaq la nie dah tak di senggara ngan elok maka aku rasa macam nak pi check tengok minggu depan. Since aku pun ada kat Gurun, dekat dah tu.

Kelumpang Resort : Gah kata nak ajak Koden ke pi tengok dan report balik lah. Tempat tu banyak aktiviti riadah boeh di buat sebab banyak kursusu kepimpinan orang dok buat kat sana. Jungle trekking semua nya ada...

Gah jugak yang suggest Bukit Merah Lake Town walaupun dia tak pernah sampai ke situ. Tempat tu pun best gak. Banyak aktiviti. Tapi ada jugak kawang yang komen kata kat situ mahai.

Aku terkeluaq cadangan untuk ke Pulau Banding, sebab aku lalu kut situ hari tu. Actually memang tempat tu best utk relax2. Senyap dan bukanlah menakutkan kalau dah ramai. Untuk kaki pancing memang best lah..

Aku jugak dapat satu lagi tempat yang might interest you guys.. Homestay kat Balik Pulau , Penang. Depa kat sini boleh buat bermacam program kalau kita boleh mai dalam satu grup. Merasakan kehidupan di kampung untuk 1 atau 2 malam? Klik di SINI.

Perancangan ni memerlukan masa dan persetujuan tuan2 dan puan2 semua. Kita cadang nak buat musim cuti sekolah tahun 2009. Bulan Mac mungkin. Jadi ada banyak masa lagi. Tapi hampa kenalah bagi persetujuan dan cadangan jika ada supaya kami dapat membuat perkiraan dan sebagai nya...

Own : Bukan tak nak jawab SMS but I don't really get it..What do you mean by 14yrs is a short duration?

2 comments:

Anonymous said...

another place..kolam air panas lengong baling.
plan u all nak masak disana atau macamana..klu nak masak n spent a night there kat balik pulau tuu ok kot..dekat sikit.
banding memang cantik ok juga.. atau susah2 hosba valley pun ada.
or kat batu feringgi n night kat hotel park royal.

darah59 said...

Kak cik...jgn pikiaq dekat ngan Jitra saja..Kami yang jauh dari Jitra ni camana?