Monday, November 10, 2008

CADANGAN...


Salam,

Ada hamba allah hari ni suggest Bukit Merah Lake Town. Another good idea. Kalau nak tau lebih lanjut pasai Bukit Merah klik kat SINI. Website ni akan menceritakan ngan lebih lanjut...

Kalau nak tau lebih lanjut pasai Pulau Banding hampa klik kat SINI.

Syok jugak bila kawan2 dok bagi idea macam2. Seronok lah jugak towkay blog ni. Tak lah rasa keseorangan. Zainal pun ada hantaq email dan dia kata dok ikut perkembangan kawan2 dari blog ni. Tapi aku rasa masih kuranglah kisah kawan2 lain yang aku boleh masukkan. Sebabnya, aku tak dapat berita. Klu hampa ada berita nak share, jangan malu dan jangan segan...drop a line.

Hari tu bila Alumni SMJ buat makan malam kat Shah Alam, yang aku tahu cuma sorang je kawan kita yang hadir. Maksud aku batch kita lah. Yang aku tau. Tapi walau pun mamat tu pi makan malam tu, langsung dia tak cerita apa pun. Kut lah nak panjangkan berita pada kita semua pun ..dak. Aku pun tak tau apa jadi kat dia. Mungkin dia tak teringin nak share ngan kita lah kut..Apa nak buat. Biaq je lah...

3 comments:

Own said...

Asm wm. Dz,
Saya minta organizer list out cadangan tempat, dan pilih tempat rating paling banyak (as if ams dalam reality show). Then, set a target line for count down (spt yang dah dibuat). Hopefully semasa cuti sekolah ini, that is after 5 Disember 2008 (lepas SPM/STPM)- kut-kut dapat bawa family.
P/S : Dz dear! Saya teringin nak jumpa tuan. Habark jam brapa, di mana - Gurun/SP pun apa. Masa kat Darulaman Golf x ada kesempatan sembang banyak.

Own

darah59 said...

Nanti saya call own...kita meet up.

Anonymous said...

Salam,

Hai sukalaa..dok nampak own on line dlm blog nii dz..active lakk.. tuu..baghu la shok..l ni nempek jaa..syok gakk dok chat dlm nii.. dz pun dah balik kpg gurun..
dz,u kan kah.. kaki jln ghataa2 so l think u can sugest a few places in penang or yg lain2..
ain lak..dah pi mana..tidokka..

fazie.