Saturday, October 11, 2008

Nama2 yang aku ingat!

Salam...

Menjawab persoalan Koden, aku cuba masukkan nama2 yang aku rasa aku ingat. Kalau hampa yang baca dan rasa tak kena, tolong bagi tau aku akan betuikan. Yang aku boh X tu, kira kau tak ingat lah...Klik kat gambar tu untuk besarkan.

7 comments:

Anonymous said...

2 yellow
ladies
-zariah ada kat arab/staffness
-aida dah meninggal
-maznah dok kanan skali dah meninggal
-ari taktau
-ayap ada kat aloq staq
-kurniawati ada kat u.s
-sebelah kurniawati siapa?..tak igt
-ang ai sin ada kat australia
-nurhayati ada kat lumut
-shida taktau
-sebelah taru tak igt siapa
-jeet cour ada kat jitra

post by Fadzilah..

darah59 said...

Terima kaseh banyak...

Anonymous said...

As'kum, Dahsyat Hang DZamri, sampai pi cari gambaq kita darjah satu?.. aku salute hang lah.. Fazillah pula ada database member2 kita kat mana la ni.. pun dahsyat jugak. If only we can relive back those good ole innocent days... Keep it up brothers n sisters!! Sory, tak dan nak ucap Selamat Hari Raya baru2 ni. (PC aku selalu tergantung - banyak sangat junk mail masuk) dan Maaf Zahir Batin jika tersalah dan silap.
dari McE Ahmad di KL.

Anonymous said...

salam semua,
bila renung gambar ini, akupun tak tau yang mana diri aku sendiri, mungkin aku di kelas lain kot. dah tua memory dah banyak yang terpadam. macam manapun terima kasih kerana menayang balik gambar lama. aku ada simpan gambar std.6B tapi kena cari dulu tak tau simpan kat mana.
From: Hanin Hashim, KL

darah59 said...

Mc E & Hanin...Lama sungguh tak dengaq habaq kisah hampa dua ekoq ni. Mana menghilang? Kita dok cadang nak jumpa2 raya 22hb ni, hope u guys can make it.

Hanin, aku rasa dalam klas ni hang tak dak kut. Std 3 mungkin ada kita bersama. Nanti aku check tengok. Kalau hampa ada dapat gambaq2 yang retro camni, email jelah kat aku. Kita pakat2 sharelah...

Anonymous said...

salam.
Ain, l leh dok sokseh pun sekali sekala,maklumlaa duk cari makan kaih pgi makan pagi kaih petang mkan ptg.klu tak kaih alamat.....

McE,hai tlompong gak bila zamri gitau McE tuu our genius dulu..apa habak McE..
dolu2 klu......
.genius tuu..McE laa. klu McE dpt 90 l nii 60 atau pun 06 ha.ha...
.comel tuu plak..our blogman laa..
zamri..kenan tak sangga dolu2 la.
ZAMRI PACE UR PHOTO AS PROMISE OK??
.hansom lak serahh kat koden laa..
tu rajan cakap..tapi betoi pun ha.ha. tapi cam zamri la..comel n hansom hampa dah kena ghebuih..
.and Hanin..u dok tang mana la ni..dah timboi balik la kampung tengok adik2,kakak2 n abang2..
anyhow all the best to semua n maaf zahir n batin

fazie..jitra/alog staq.

ain said...

i setuju sgt dgn fadzilah...yg paling comel jatuh kpd tauke blog kita...crop la bagi kami tengok!