Friday, October 10, 2008

CALLING GAH!!!!....

Salam....

Calling...calling...earth to gah..earth to gah...Ain tanya pasai apa Gah dah lama tak menjampuk dalam blog... Nak jawab pun tak tau. Tapi kalau mengikut sumber dari Fadzillah, katanya Gah dah tengok gambaq dia dalam blog ni dan rasa dia gelap sikit..Tak pa aih Gah..La nie depa siap buat lagu kekasih gelap ku...Hitam manis pun ada lagu gak...Dulu gambaq hitam putih, pasai tu lah nampak gelap cikit. Antara hitam ngan putih dia jadilah kelabu...3 warna tu je zaman dulu dulu.

Kisah orang yang kata muka dia cam ketam nak berteloq tu, malam tadi dia sms lagi, katanya..."Ketam bertelor so carilah ketam yang beranak, muka I cam tu lah"...dan ada lagi yang dia komen, tapi aku tak nak masuk sini lah. basically depa tanya pasai apa aku tak boh muka aku..Sajalah..aku kan moderator dan towkay blog ni..aku rasa tak yah lah boh...

Hari ni aku persembahkan gambaq Std 2 yellow...ten ten ten...



Tengok jelah gambaq aku kat sini..Tak yah dok crop from the group pic. Hampa kena tengok gambaq Kurniawati, dia kira cam nak lari je kan... rajan siap cekak pinggang lagi. Aku ngan Jan terpaksa apit benggali tu semua, takut depa lari...hahahaha.

kalau hampa rasa nak simpan gambaq ni, hampa just click je lah gambaq tu, lepas tu save kan.

5 comments:

Anonymous said...

Assallamualaikum,

Aku mix feeling bila tengok gambaq standard 2 Yellow ni.
1- Of cause aku amat teruja tengok gambaq kwn2 masa 8 yrs old.
* aku tak beruban lagi
* Dz tak boroi lagi
* Oon tak botak lagi
* Madud pun gigi penun lagi
* Nazri muat dok line tengah lagi
* Jasman pun semut tak hughung
lagi.
2- Yg sedih nya ramai juga yg aku dah telupa nama. Kurniawati dok tang mana ni? Yg aku cam, Sharifah Shariah nampak macak dok tahan senak saja.

Ya la Gah ni p betapa tang mana ni??? lama sungguh tak dengaq cerita. Kemarin aku papat sms dari dia, ringkas saja.

OK aku berundur dulu. Nak p ziarah raya ke rumah Tn Hj. Mohd. Noor Khalidi. Ramai yg kenai Pak Noq ni. Anak dia besa classmate kita juga. Ingat Roslan Mohd. Noor @ Lan Pak Noq?

Wassallam

CIOW

KODEN

Anonymous said...

zamri, may l know sapa tuu ain,fatimah zahrin kaa. klu dia apa habar ain... mak ain sihat kaa...dia duk kayuh gerek kot pekan lagika??? salam kat dia..


fadzilah.

Anonymous said...

2 yellow.
ladies..
.zariyah ada kat arab staffnurse.
.aida[diri kat lakang]dah meninggal.
.shamshad ada kat kl.
.maznah[duk ujung kanan]dah meningal.
.ari klu dpt contact gi tau sama.
.ayap ada loq staq.
.kurniawati ada kat u.s.[lecturing]
.ang ai sin in australia.
.norhayati kat lumut.
.jeet kaur in jitra.

yg lain klu dpt info gi tau sama.

fazie..

darah59 said...

Yes ...ain tu fatimah zaharin lah. Pakar bahasa yang dilantik untuk pantau blog ni...Hahahahaha...

ain said...

betui chek...ain tu saya la fatimah zahrin mohd taib...macam koden kata dia kawan bapa i (depa sama2 main tennis dulu kat kelab jitra) dan u pulak kawan ngan mak i (dok mengajar sama sekolah dulu no...)Dz, hasaza pulak kenai adik i...ha tu la banyak sangkut paut dia! mak i alhamdulillah sihat cuma sebelum raya tu sakit lutut so...dia tak leh kayuh gerek sangat lagi.

P/s sronok fadzillah dh masuk nyampok kat blog