Tuesday, October 7, 2008

GAMBAQ LAMA...

Aku balik Aloq Setaq hari tu siap bawa scanner lagi sebab aku memangdah plan nak scan gambaq2 lama, especially gambaq sekolah lah. Yang sebelah kiri ni hampa rasa hangpa boleh kenai ke dak? Ni masa Std 3 kut.. Yang sebelah kanan ni bila dah membesaq..Dah pandai melawa sikit dah...

Syokkan bila kita dok tengok balik gambaq lama2 ni. Nostalgialah katakan. Gambaq yang aku sambungkan ni, saja nak tunjuk perubahan depa2 lah...

Kolonel kita aku dapatlah lebih sikit gambaq dia sebab dia ni dari darjah satu sampai Form 5 ngan aku...

Aku nak pi kerja dah lah..Nanti aku rajin aku boh lagi..Next change...

2 comments:

ain said...

assalamualaikum

masing2 dok seronok raya tak habis lagi nampaknya...dok teringat lagi saudara mara, anak penakan, mak pak yg kita tinggai kat kampung...biasala ya berhimpun ramai2 setahun sekali..raya hari tu zurina dgn i pi raya umah gah and farizat saja.
Dz nak bagitau "penakan" tu betui.. Penakan (anak saudara, kemanakan, keponakan, kemenakan) kalau nak guna "menakan" saja tak betui,kena bubuh imbuhan "ke" di depan jadi "kemenakan" baru betui.

p/s
mana pi koden lama diam

darah59 said...

Tq Ain..Inilah kelebihannya bila ada kawang kat DBP..Apa habaq Farizat?