Friday, August 15, 2008

TERBANG....

Salam.....

Yeaaahh... Dapat jugak aku satu seat dalam flight kul 9:20 dari Ganu. Syukur ... Alhamdulillah. Ground staff Air Asia kat Terengganu tu, yang jantannya lah, dah kenai aku sebab tiap minggu aku jumpak depa la nie.

Memang pun flight tu penoh. Jadi aku pun beratoq cepat2 kat boarding tu sebab hampa tau lah kan, depa ni free seating. Paling aku tak suka ialah seat yang kat tengah tu. Aduss..rimas gila, jadi untuk mengelak dari terjadi seat tengah maka aku pun beratoq lah cepat. Selalunya aku relax je, tak mau beratoq, sebab selalu ada saja seat yg kosong sebelah belakang. Aku dok seat tepi tingkap. Nampak Petronas Twin Tower dari atas , bercahaya pulak tu, cantik permandangan dia.

Aku sampai 10:20pm. Putera sulong aku siap menunggu. Dalam perjalanan balik ke Shah Alam, berhenti kat Taipan, kena nasi kandaq Makbul. Ingat nak panggil Koden, tapi dah lewat dah. Dia pagi2 dah nak kerja. Tak mau kacau lah.

Anak aku nak balik Penang esok pagi. Flight kul 6:55am. Kat Subang. Tugas aku lah pulak nak kena pi hantaq dia esok pagi. Jadi aku ingat nak relax dan tidoq sat. Lepas hantaq dia, aku sambung balik tidoq aku...hahahaha.

WASSALAM gang.

P/S : Mazlee...Barang2 kaca Madud tu hang simpan sat lah. Aku tak dan nak ambik dari hang lagi sebab balik Penang hari tu pun, tergedik sangat. Tak dan nak buat apa. Nasi kandaq pun tak dan rasa. Ok gang?....

4 comments:

mazlee said...

Assalamualaikum Dzamrie....Barang Madud tu InsyaAllah selamat dan disimpan elok2... Sorry lah sebab ada juga buka tanpa izin bawa p Opis tunjuk2 kat memba tak boleh nak letak harga sebab byk tanda harga tercabut... nanti kalau ada sale boleh le bagi tau. Any way, balik Penang calling2 la boleh p pekena mana2 teh tarik ka...

Anonymous said...

Assalamuallaikum,
Aku tau hang balik Sh Alm tapi aku ada banyak hal sangat2 so aku choose not to riadah the last +-10 days. InsyaALLah the next trip u r in town, aku dah lega sikit kot. Then kita boleh la get together sembang2, kutok2, gelak2 n plan2.
Cukup buat seketika.
Wassallam.

CIOW.

KODEN

MINA said...

Pak cik saya ader kerje kat sana petronas ... dari simpang emapat kankung alor staq..

darah59 said...

Mina...
Pak cik u kat sana towkay minyak lah tu. Simpang Empat Kangkung gua tau. Raya ni tak balik Kedah ke?