Friday, August 1, 2008

DARA DARA SMJ

Salam semua,

Ain hantaq gambaq ni utk di share oleh semua. Aku kenai semua kecuali sorang. Mungkin dua kut , aku tak pasti nama budak yang dok sebelah Teh tu. Maziah ka? Sebelah dia tu sapa ha?
Yang belakang tu aku tau, Farizat, Hasni, Ain, Goot Yee, Latifah Omar n Nor Asma.

Tak tau lah tahun bila punya gambaq ni, tapi sapa yang ada masa tu tentu terasa nostalgia dia. Semua anak2 dara lagi masa ni..Hahaha. Yang aku tau , Latifah dah jadi nenek dah. Alhamdulillah. Syukur lah.

Aku jugak mengucapkan terima kaseh pada gang di S'wak yang selalu mengikuti blog ini dan aku harap kawan2 semua make full use lah blog ni dan kita boleh selalu interaksi melalui blog ni.

8 comments:

zurina.matnanyan said...

na kenal yg barisan blakng tpi yg dpan tu dah lupa nama cuma yg tngh tu x knal.mula2 na blik jtra dri sepang jumpa farizat umah die kat dpan petronas batu 13 jln kodiang.die mengajr kat jenan.tdi na p umah fisol istri die kwan na prtama kli cakap dgn fisol tanya die awt x p reunion katanya x tahu pun.nnti na p cri farizat bla na blik umah ayah nnti.

Anonymous said...

Assallamualaikum,

TAHNIAH Dz!! Berkat tak give up hang tu, la ni dah makin ramai yg menjampok. Aku teruja berserta terharu.
TQ semua kawan2 yg dah mula menjampok. Jgn segan-silu. Teruskan sumbang jampokkan k. Ya la, yg sebelah Maziah tu, aku pun dah telupa nama dia. Yang aku ingat dia ni anak polis n for some reason....., dia susah sungguh2 nak gelak. Tapi tak pernah kedekut senyuman. Anybody ingat sapa dara ni????

Wassallam.

CIOW

KODEN

darah59 said...

TQ Zurina.

Farizat tu kena habaq kat dia kata kawan2 amat ingat kat dia tentang kebengisan dia masa sekolah dulu. Semua budak jantan seriau kat dia. Aku kesian anak murid dia sekarang...hahahaha.
Aku tau pasai apa koden tak kenai budak tu... Tak yah cerita tang sini.

zurina.matnanyan said...

let bygones be bygones zurina pun serius gak kat smj almaklumlah sek. convent dri tadika smpai form 3 tiba2 tup trus mask smj culture shock katakn lgipun ayah sangt2 strict brkawan dgn boys.mmang na serius dgn boys la ni dah brumur dan habis mce dpt culture shock lgi truk semasa kat london mujurlah dpt sesuaikn dri.la ni peramah pula best dok main blog ni.nor asma tu sedara dgn azizan darus na besa jumpa kat slayang a few yrs back.ain kata goot yee keje dgn ptptn kat kl.thats all for today.

darah59 said...

Camana ada news pasai Goot Yee tetiba ada kat PTPTN KL ha? Teh tak tau ke? Mungkin tau dan tak mau bagi tau org lain. Anyway tq for ur comments.

zurina.matnanyan said...

MINTA MAAF BANYK2 TRSILAP BGI INFORMASI ABT. GOOT YEE.

Anonymous said...

salam,beberapa arini sibuk skit dgn garage sale dri pgi hingga mlm.dah dpt no. hset farizat nnti na tel dia.jumpa ank saudara die.sapa2 nk no dia gtau ye.
zu

Anonymous said...

salam dah dpt msg farizat.dia tanya tentang reunion tu jdi na gtau nama2 yg na kenal.bulan posa na krja kat umah org nk sara ank2 nk buat camna x ada pendapatan.dah mcm2 krja dah buat nk bgi ank2 makan.alhamdulillah rezeki setakat ni so far so good.adk bradk yg banyk menolong serta ayah.ltih dan pnat sangt2 tpi puas hati tngk ank2 mahu blajr.syukr alhamdullilah.