Friday, July 25, 2008

HAMSAN

Aku la nie dok kat Restoran Makbul USJ, dekat ngan rumah Koden lah. Yg sbenaqnya aku ni nak mai buat kad bank CIMB aku yang hilang tu, tapi nampak gaya masih ada masaalah lagi. Jadi aku dok relax kat kedai mamak ni lah sat.

Kami yang dok plan nak balik ngan satu kereta nampaknya tak kesampaian lah hajat tu. Koden ada masaalah ngan kenderaan dia dan kereta aku yang aku bawa balik dari Ganu kalau nak balik AS, mahal harganya, maksud aku minyak dan toll. Jadi kami decide nak terbang balik sajalah. 4:30 ptg flight ke Penang. Lepak rumah aku dan esok pagi Dik D akan mai ambik kat Jetty B'worth dan kami mula journey ke Jitra. Pukul 11 sampai lah kut dan boleh lah nak buat apa2 adjustment yang perlu.

Yang sebenaqnya Jit ada program Kementerian kat Kluang Johor dan memang dia tak boleh nak hadir gathering kita ni. What to do...Next time aje lah kita berjumpa ngan dia. Walaupun camtu dia ada buat kempen dan hantar SMS kepada kawan2 dan minta semua hadir dan berjumpa disana. Respons baguih..

On the way balik dari Ganu semalam, ada memba yang call bertanya samaada aku kenai dia, tapi apa nak buat aku tak leh nak cam suara dia. Pas tu putus dan aku janji nak call dia balik. Bila sampai Shah Alam dalam pukui 11:30mlm aku sms kat dia dan pagi ni dia jawab dan bagi tahu yang dia tu HAMSAN...

Dia ni pun kepala gila gila gak dulu masa kat sekolah...Aku ingat lagi dia biasa mengarang cerita... tak payah cita lah..Biaq yang mengetahui sajalah yang tahu. Hamsan, Mahyuddin dan Nordin ni macam kembaq 3 dulu masa kat sekolah. Depa ni dok satu tempat klu tak silap aku..Tanah Merah.

Esok berjumpalah kita....

No comments: