Sunday, July 27, 2008

GROUP




To be able to get them to pose as per the 3rd frame is not easy. I have to stand in the rain and call out to all of them. Still like when they're 15 yrs old?
Hahahaha.

You guys can download it and print as you want. All free...I did not tamper it in anyway so, hampa bolehlah kalau nak masukkan ke photoshop ke, atau picasa ke dan buatkan ia lebih menawan.

Cerita ceriti berkenaan gathering ni aku akan sambung bila aku rasa senang sikit. Sebab sekarang ni aku nak drive balik ganu pulak.

1 comment:

Ain said...

Assalamualaikum

Ni saat yg I dok tunggu2…dz upload gambak2..so dpt la kami yg tak dpt pi ni tengok. I pun macam Jit juga words can’t describe our feelings!...Tengok pulak ada gambak “Awang” atas pokok manggis tu…dan buah manggis yg dia hinggut tu fresh2 pulak tu:)…hmm lagi la…Dz kalau ada masa nanti tulis la nama2 dlm group foto tu, ada yg I tak berapa cam muka. Lastly "Sekalung Tahniah untuk Semua"