Thursday, February 25, 2010

HALO...

Salam...

Tak sangka pulak cerita kisah nak organise bowling je dah jadi cam family trip pulak kan? Saj je cucuk2 kisah Danok tu, tapi nampak gaya mengena gak...hahahaha..

Mat Saman ada gak tegoq suruh kita divert pi Pulau Langkawi, idea yang baguih gak tu. CBAzmi dah bunyi jugak bahawasanya apabila dah dekat sangat kalau tak langkau pi pun tak best gak..Betul tu Tuan..Setuju sangat..Apa kata kita pakat2 join dan buat rombongan Che Kiah pi Danok? Nanti bila dah jadi betui2 barulah aku akan panjangkan jemputan pada gang2 Mat ngan Azmi...Gang yang "TAK" berlagak lagi akan jemput semua nanti...ahahahahaha..

Dapat plak satu berita hari ni bahawasanya sindiran aku mengenai salah seorang sahabat kita dalam blog ni telah menyebabkan dia di minta penjelasan oleh superior nya...Ampun maaf ku pinta. Tiada niat langsung untk menyinggung atau menyusahkan, cuma sindiran sahabat... Sorry lah boss...

MSG ni aku dapat dari Attaturk tadi..actually ni dah yang kedua. Aku masukkan jemputan tu disini....
Jemputan kenduri kawin anak saudara Saadiah(0123037987) pada 20.3.10(Sat).
Venue : Dewan Kelab Laguna Merbok Sg Petani.

Tahniah aku nak ucapkan pada Dude dimana artikelnya telah disiarkan dalam Malay Mail. Sakan mamat ni..Cuma dia tak reti nak korek hidden skill dia tu..But its never too late..Life is short..CONGRATS BRO...

Aku nak ucapkan takziah kepada keluarga Teng Wen Yan yang cuba untuk selamatkan adiknya dari rumah yang terbakaq, malangnya dia serta adiknya terkorban. Wen Yan yang menyedari adiknya masih terperangkap dalam rumah mereka yang sedang terbakar telah berpatah balik utk cuba selamatkan adiknya..Sifat macam ni bukan senang nak cari..

Ikut paper kata Jalan Kodiang..kat mana ha? Ada sapa2 tahu? Berita selanjutnya DISINI.

Aku rasa mungkin minggu depan aku terbang ke KL sat..Kena teh tarik ngan depa semua...

WASSALAM

No comments: