Saturday, April 18, 2009

INSAN

video

Salam...

Aku hampir menangis tengok video ni..Hangpa bayangkanlah camana hidup insan ini...

WASSALAM

10 comments:

KODEN said...

Salam,

Adoi, memang sedih tengok video ni tapi ALLAH maha kaya lagi adil. Yg kita nampak hanya kekurangan fizikal dia. Dia ni dah dilengkapi lain2 kualiti yg boleh buat kita rasa kerdil juga.
Pikiaq p pikiaq mai, syukur kpd ALLAH kita dkurniakan dgn keadaan fizikal yg sempurna.

Wassallam.

CIOW.

KODEN.

TAL18 said...

aku lebih menangis lagi teringat manager kat Pantai Merdeka

Anonymous said...

TAK SAT NII...Bapak Talib mai laa umahh I. MAI NGAN TAL18.Park depng umah..Umah fazie ada 2 pagakk masuk kereta..tapi mai TAL18 ni..tak la celiuhh juga..keta bapak kitaa ni besaq sangatla..parking depang pondokk Faziee ni yg celuih masukkk kancilll sajaaa.

Pastu masuk fazie pong telipongla kat tok p. kita..dia kata dia dokkk dlm TAL18..TENGAH TIDOKKK... mek fazie ni p la intaiii dalam Tal18..ghupaa2nya..tok penghuluuu kena ikat dlm TAL18...

Pastu..bapak Talib pedeghaih balikkk..fazie pong call tapi takk angkat sampai la ni...heranla depa ni melawakk apa sampai macam tuu jadiii

fazie...hangpa talipongla sat..ghasanya depa begaduhhh berebut manager kat p.merdeka resort kott..!!!!!

Attarturk said...

Sallam

Tal18 & Dz awat hampa nangis? Manager tu tak layan hangpa dgn bagus ka.. atau terlampau bagus..

Wasallam

kamal said...

Salam Semua,

Dz..La nie kita anggar dlam 50 pax dan kita letak satu harga...bila aku sms invitation kat kwn yang kurang surf blog ni..baru boleh depa bagi keputusan..la ni ada 143 contact no dlm senarai aku termasuk che gu..chegu macam biasa FOC kut.

Wasallam

darah59 said...

Che gu tak dak kena mengena dalam kita punya birthday ni lah..Tak payah dok panggil lah

Anonymous said...

AMBOI TOK PENGHULUNI...BOH LAA AYAT LEMBUT SIKITT UNT CIKGU KITA NII..BUAT BB50 NI HANYA UNTUK KITA.CIKGU BELUM DI FIKIR LAGI..SEDAPPPLA SIKIT

HANGGG NII BETOIILA MACAM:
KACANG LUPAKAN KULIT.

FAZIE

TAL18 said...

DZ mana pula kacang lupakan kulit,Pak Dia saja Cikgu Raman,bukan kasar,terlajak sikit saja,pasai ubat pun ada setengah saja,kalau sebiji,pasti lembut elok,waktu pun dia gelojoh sikit,eh silap,terlajak sikit...

Anak Cikgu Rahman said...

Memang b'day kita, depa tak dak kena mengena lah. Amboi nak cakap elok tera mana lagi. Tapi aku kata tu tak seterok alu dok tudoh orang tu orang ni dok selidung sebalik kopiah dan sebagainya.

WASSALAM

TAL18 said...

Paling kita panggil Cikgu Johari Ibarahim,pasai dia dulu pengakap,dia pandai buat SARANG